Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Samen op weg naar goud in Tokyo!

Door 20 augustus 2018december 7th, 2021Geen reactie's

In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020 is Jessica Blaszka volop in de voorbereiding.

De deelname van Blaszka in Rio 2016 was al historisch: als eerste Nederlandse worstelaarster ooit stond ze op de Olympische Spelen. Dat ze überhaupt in Rio stond, was al een prestatie. Ze krijgt bijna geen financiële steun van de bond. En om op niveau te kunnen trainen woonde ze een tijd in Zweden. “Dat is het wel waard geweest”, zegt ze.

Na de Spelen is zij teruggekomen in Landgraaf daar waar haar wortels liggen. Vanuit heeft zij haar trainingen hervat om het nieuwe doel in Tokyo na te streven.

Vanuit Stadion Uitzenden zien wij dit proces van buitenaf, maar eenmaal in gesprek met Jessica zien wij grote passie en strijd. Dit is ook de reden voor ons om haar te ondersteunen in de komende drie jaar vertelt Pascal Dassen.

Binnen ons bedrijf kennen wij dezelfde passie en strijd en zij wij alweer 11 jaar bezig met het bedrijf. Samen met Haiko Salzmann en Ralph Schaepkens leiden wij dit bedrijf in voor- en tegenspoed en net als Jessica kennen wij de hobbels op de weg naar succes.

Wij zien dat Jessica hard aan de slag is om dadelijk in Tokyo een prestatie neer te zetten. En daarom steunen wij haar sinds 2017 zodat zij zich volledig kan richten op het worstelen.

Samen op weg naar goud in Tokyo!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!