Ga naar hoofdinhoud

Stadion Uitzenden is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als officieel leerbedrijf voor MBO studenten. Als erkend leerbedrijf biedt Stadion Uitzenden studenten van het MBO de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en binnen de organisatie werkervaring op te doen. Ook voor HBO en Universitaire opleidingen zijn er diverse mogelijkheden om hun stage binnen Stadion Uitzenden te lopen.

Naast het leren in een echte werkomgeving krijgen onze stagiaires onder supervisie van onze kantoormanagers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Zij doen alles wat onze medewerkers ook doen. Maken matchings, acquireren, plannen intakes, maken de werknemersdossiers in orde etc. Kortom, ook zij regelen alles van A tot Z.

Op dit moment lopen twee studenten van het ROC Leeuwenborgh stage bij Stadion Uitzenden. Noa en Justin volgen allebei de opleiding juridisch administratief dienstverlener met keuzerichting human resource management. Noa over haar stage binnen Stadion Uitzenden: “Stadion Uitzenden is een dynamisch bedrijf waar ik iedere dag veel leer. Wat ik erg fijn vind is het persoonlijke contact met de flexwerkers. Binnen Stadion Uitzenden vindt men het erg belangrijk om werk te zoeken vanuit de kandidaat. Voor mijn gevoel is het vinden van een passende baan voor deze werkzoekenden een stuk makkelijker”.

Justin kent een unieke ervaring tijdens zijn stage door de opening van de nieuwe vestiging in Maastricht. “Bij Stadion Uitzenden ben ik betrokken bij alle dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor leer ik ook het meeste over de uitzendbranche en over de wet- en regelgeving. Ik krijg alle ruimte om zelf zaken op te lossen. Ik kan een stage bij Stadion Uitzenden aan iedereen aanraden; dus wil jij stagelopen bij een bedrijf waarbij je betrokken bent bij alle dagelijkse werkzaamheden met goede begeleiding? Solliciteer direct”, zegt een enthousiaste Justin.

Op zoek naar een stage?
Met veel plezier naar stage! Dat vinden wij belangrijk bij Stadion Uitzenden. Wil jij stage lopen binnen de uitzendbranche? Informeer bij Kim Heerings naar de stagemogelijkheden via telefoonnummer 045-750 61 36 of k.heerings@stadionuitzenden.com.

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!