Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Stadion Uitzenden Maastricht draait op volle toeren

Door 22 maart 2018december 7th, 2021Geen reactie's

Stadion Uitzenden is niet meer weg te denken uit uitzendland! Na het 10-jarig jubileum van afgelopen jaar en vestigingen in Kerkrade, Roermond, Sittard en Venlo is daar medio februari ook Maastricht bijgekomen. Wederom een prachtige mijlpaal voor het bedrijf dat hiermee de flexwerkers als bedrijven beter kan voorzien van haar diensten.

Stadion Uitzenden Maastricht is de eerste vestiging van Stadion Uitzenden dat daadwerkelijk in een stadion gevestigd is. In Stadion de Geusselt, een kantoor met uitzicht op het veld, worden iedere dag flexwerkers geholpen met het zoeken van een baan die echt bij hun past. Voor Maastricht is de komst van Stadion Uitzenden een echte aanwinst. Het kantoor in Maastricht heeft een 3-mans bezetting. Naast kantoormanager Babet Sloesen-Stassen werken ook intercedente Claudia Mascuñan-Reinders en junior intercedent Justin Zelissen in team Maastricht.

Veel gesprekken leiden tot eerste starters
De afgelopen weken heeft het team in Maastricht vooral de aandacht gelegd op het zoveel mogelijk spreken van kandidaten. “Uit deze gesprekken hebben wij al een aantal kandidaten geholpen aan een mooie baan, daarnaast hebben wij ook een aantal bedrijven uit regio Maastricht mogen begroeten als nieuwe klant. Door het spreken van bedrijven en kandidaten kunnen wij ervoor zorgen dat wij voor beide partijen de juiste match vinden, een win-win situatie. Echter vinden wij bij Stadion het allereerst belangrijk dat wij voor de kandidaat de juiste baan vinden”, vertelt Babet Sloesen-Stassen, kantoormanager Stadion Uitzenden Maastricht. Babet Sloesen-Stassen heeft meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendsector en komt zelf uit de regio Maastricht. “Een echte aanvulling voor de Maastrichtse markt.”, voegt zij toe.

“Het persoonlijke aspect staat hoog in het vaandel”
Bij Stadion Uitzenden wil men alles weten van de kandidaten. Naast het arbeidsverleden en opleidingen vindt Stadion Uitzenden het net zo belangrijk om de persoon achter het CV te leren kennen. “Het persoonlijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag weten wie de kandidaat verder is, wat zijn de hobby’s en wat doet iemand graag in zijn/haar vrije tijd. Onze intake is daarom ook uitgebreid en het kan voorkomen dat iemand solliciteert naar bijvoorbeeld een functie in de schoonmaak, maar elektrotechniek erg leuk vindt en hier al wat ervaring in heeft. Deze persoon willen wij dan ook een kans geven in deze branche. Dat maakt het werk ook leuk! Iemand begeleiden naar een baan waar echt iemands hart ligt!”, vertelt Claudia Mascuñan-Reinders, intercedente.

Contactgegevens Stadion Uitzenden Maastricht
Op zoek naar een baan of op zoek naar een betrouwbare partner met veel kennis in huis? Neem dan contact op met Stadion Uitzenden in Maastricht.

Adresgegevens: Geusseltweg 43D, 6225 XS Maastricht (ingang Westpark, 2e verdieping links)
Telefoonnummer: +31(0)43 205 81 08
E-mail: maastricht@stadionuitzenden.com

Graag tot ziens op onze vestiging!

Artikel uit WijLimburg, 20 maart 2018

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!