Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Stadion Uitzenden opent haar zevende vestiging in Weert!

Door 16 maart 2019januari 3rd, 2022Geen reactie's

Stadion Uitzenden opent medio april haar zevende vestiging gelegen aan de Risseweg in Weert. Al geruime tijd is het bedrijf actief in deze regio en om haar flexwerkers en relaties nóg beter van dienst te kunnen zijn, is het openen van een vestiging in deze regio een logische keuze. De organisatie heeft haar locatie gebaseerd op haar basisfilosofie: middels persoonlijke gesprekken met zowel kandidaat als klant de perfecte match te creëren. De nieuwe locatie past dan ook precies in het plaatje: gelegen dicht tegen een woonwijk, maar ook in de directe nabijheid van bedrijven. Vraag en aanbod komen daarmee letterlijk en figuurlijk samen, met één verbindende schakel: Stadion Uitzenden Weert!

Pat Cox, ‘kersverse’ kantoormanager van de vestiging in Weert zal de aansturing op deze nieuwe vestiging verzorgen. Hij stelt zichzelf kort voor: “In 2016 studeerde ik af aan de opleiding commercieel management en ben ik in 2017 als intercedent bij Stadion Uitzenden Venlo aan de slag gegaan. Samen met o.a. Guus Jeucken (kantoormanager vestiging Venlo) zijn wij met vele bedrijven en flexwerkers in contact getreden en (nieuwe) samenwerkingen aangegaan. Tot nu toe ben ik altijd als intercedent werkzaam geweest en verving ik Guus in tijden van zijn afwezigheid. Nu is de tijd gekomen dat ik een nieuwe stap kan zetten en deze kans grijp ik natuurlijk met beide handen aan”!

Bas Weijman, directeur van Stadion Uitzenden, is verheugd over de situatie: “Dat Pat de potentie had om zich binnen onze organisatie te ontwikkelen, was al snel duidelijk. Het is dan ook mooi om te zien hoe zijn ontwikkeling zich heeft doorgezet en wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat de toekomstige samenwerkingen in regio Weert onder leiding van Pat positief uit zullen pakken”.

Pat sluit af met wat Weert binnenkort kan verwachten: “Bij een persoonlijke benadering hoort in onze optiek een persoonlijk gesprek. De koffie staat dan ook vanaf medio april klaar voor kandidaten welke op zoek zijn naar een nieuwe baan. Het vinden van enerzijds een passende baan of anderzijds een geschikte medewerker gaat veel verder dan alleen een cv en/of werkverleden. Het gaat niet alleen om kennis en kunde, maar ook of iemand binnen een bedrijf en de bijbehorende cultuur past. De mens achter het cv bepaalt voor een groot gedeelte het succes van de mogelijke match”.

Ben jij in de regio Weert op zoek naar een nieuwe baan of werknemer? Neem dan gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak op onze nieuwe vestiging. De koffie staat klaar!

Weert beleef je!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!