Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Werk beleef je: 80-jarige Joep Knubben geniet nog altijd met volle teugen van zijn werk

Door 24 april 2018december 7th, 2021Geen reactie's

Joep Knubben is de 80 inmiddels gepasseerd, maar de Roermondenaar is nog altijd met veel plezier aan het werk. Iedere dag staat hij vroeg op om de groenvoorziening in het Designer Outlet in Roermond water te geven. Afgelopen week werd Joep verrast door Stadion Uitzenden en in het bijzijn van zijn collega’s van BTL Realisatie extra in het zonnetje gezet.

Dagelijks staat Joep met zijn team paraat. Samen zorgen zij ervoor dat de groenvoorziening van het Designer Outlet er piekfijn uitziet. “Ik vind het fijn dat ik nog aan het werk ben en ik kan iedere dag vol van mijn werkzaamheden genieten. Ik kan absoluut niet thuiszitten en gelukkig worden de weersvoorspellingen beter. Als het lekker warm wordt en de zon gaat volop schijnen dan ben ik zeven dagen in de week aan het werk”, vertelt de 80-jarige Joep Knubben. Uitslapen komt niet voor in de vocabulaire van Joep. Hij begint in de ochtend om 6 uur en werkt tot en met half 10. “Dan is het ook genoeg, want daarna moet ik weer rusten”, zegt Joep met een glimlach. Ook blijft hij niet onopgemerkt. Vroege bezoekers zien Joep dikwijls aan het werk en spreken hem aan. “Het is altijd leuk als de mensen je even aanspreken. Ik houd ervan om onder de mensen te zijn en nog sociale contacten te hebben.”

Oudste medewerker van Stadion Uitzenden

Ook Cindy Op ’t Veld – Koppens, Intercedente van Stadion Uitzenden, is verheugd om de oudste medewerker van Stadion Uitzenden in het zonnetje te zetten. “Joep Knubben werkt inmiddels 5 jaar voor Stadion Uitzenden. Het is een fitte, goedgemutste man van maar liefst 80 jaar oud. Hiermee is hij ook de oudste medewerker van Stadion Uitzenden en hier zijn wij trots op”.

Joep Knubben werkt bij opdrachtgever BTL Realisatie uit Roermond. Stadion Uitzenden en BTL Realisatie hebben een zeer goede en prettige samenwerking van bijna 10 jaar…Werk beleef je!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!