Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Werk beleef je in het groen!

Door 12 april 2017december 7th, 2021Geen reactie's

Het groenportaal van Limburg (foto groen in de bijlage) Werken in het groen is een vak apart en dit begrijpen wij als geen ander. Of het nu gaat om handlangers, machinisten, boomverzorgers,  aanleg of onderhoudshoveniers. Elke functie vereist specifieke kwaliteiten en daar moet je op kunnen selecteren.

Cindy en Niek werken vanuit het kantoor in Roermond en leggen uit: ‘het luistert heel nauw in welk vakgebied een hovenier aan het werk is met zijn bedrijf’. Je moet dan weten over welke termen je spreekt en wat ze inhouden. Het is hierbij belangrijk om de hovenierstaal te spreken en te begrijpen zodat je een juiste match kan maken.

Wij vinden het belangrijk om deze gesprekken te voeren zodat je weet wat er speelt. Zodoende kunnen wij een bedrijf snel en op de juiste manier ondersteunen. Wij wensen geen gebakken lucht te verkopen, maar willen onze relaties ondersteunen door hen van de juiste informatie te voorzien. Werkzoekenden in het groen hebben er baat bij dat zij goed geïnformeerd worden over de werkplek. Niet alleen helpt hen dit bij het uitvoeren van het werk, maar zorgt ook voor veiligheid op de werkplek. Wij zijn VCU gecertificeerd en dit betekent dat de informatievoorziening op het gebied ‘Veilig werken’ een vast gespreksonderwerp bij ons is. ‘Groene’ flexwerkers kennen onze werkwijze en zorgen samen met ons voor een hoge kwaliteit dienstverlening.

Heb je interesse om in het groen te werken? Neem dan contact op met een dichtstbijzijnde vestiging en regel werk in het groen. Zaken doen met hèt Groenportaal van Limburg betekent zaken doen op een hoog niveau!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!