Werk beleef je!

Over Stadion Uitzenden

Iedere dag met veel plezier aan het werk. Dat is ons doel bij Stadion Uitzenden!
Wij zorgen voor de perfecte match tussen bedrijven en flexwerkers.

Dit doen wij met een goede dosis humor, een no-nonsense werkwijze en een hoge mate van betrouwbaarheid. Wij zijn daarom dé partner op het gebied van uitzenden, detacheren en werving en selectie.

Snel aan het werk in verschillende branches, meer zekerheid zonder je te binden of direct een vast contact: voor alle vormen van flexibel werk ondersteunen en begeleiden we jou door het hele proces. Omdat iedere selectieprocedure uniek is, voor zowel bedrijf als flexwerker, willen we je eerst beter leren kennen aan de hand van een kennismakingsgesprek. Zo weten we wat je ambities zijn en kunnen we de perfecte match voor jou vinden!

Werkwijze

Met een goede dosis humor, een no-nonsense werkwijze en een hoge betrouwbaarheid zorgen wij voor de perfecte match tussen flexwerkers en opdrachtgevers. Door beide partijen goed te leren kennen, kunnen wij ze eenvoudig matchen. We gaan met jou dan ook eerst in gesprek om erachter te komen wie je bent, wat je kunt en naar wat voor baan je op zoek bent. Maar ook vragen we aan opdrachtgevers naar de eisen waaraan een medewerker moet voldoen. Wat is het DNA van de organisatie? Dat zijn voor ons belangrijke aandachtspunten bij het zoeken naar de ideale kandidaat of perfecte werkplek.

Onze specialistische vakkennis en persoonlijke begeleiding zijn voor zowel flexwerker als opdrachtgever van groot belang. Wij zijn een uitzendbureau, dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener. Succesvol door onze lokale aanpak, nuchterheid en professionaliteit.

Kernwaarden

Humor

Humor geeft energie en creativiteit! Naast het serieus communiceren hoort een luchtig gesprek er ook bij.

No-nonsense…

Open en eerlijk communiceren, dat vinden wij belangrijk. Door onze no-nonsense werkwijze zeggen we waar het op staat.

Betrouwbaarheid!

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een hoge mate van betrouwbaarheid zorgt dus voor relaties waar we op kunnen bouwen. Met deze instelling werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers en flexwerkers.

Laatste nieuws

26-07-2018

Tessa Rooney: Van psychologie studente naar Intercedente

Professionals aan het woord Werk beleef je! In onze nieuwe rubriek laten wij de professionals van Stadion Uitzenden aan het woord over verschillende thema’s en invalshoeken van het werkveld. De aftrap wordt gedaan door ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past