Werk beleef je!

Missie en visie

Wij zijn betrouwbaar, deskundig en pro-actief. Het doel is een langdurige relatie met opdrachtgevers. Met een duidelijke missie en visie bouwen wij samen met u aan uw organisatie!

Missie

De missie van Stadion Uitzenden is om een verbindende schakel te zijn tussen flexwerkers en opdrachtgevers. Dit met als resultaat dat onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden en er direct collega’s binnen handbereik zijn. Hierdoor zijn zij nog succesvoller!

Visie

Iedere organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Daarom kijken wij bij iedere vraag verder dan alleen de vraag die gesteld wordt. Wat maakt uw organisatie anders dan anderen? Wat drijft u en uw organisatie? Wat voor soort flexwerkers tilt uw organisatie naar een hoger niveau? Wanneer deze vragen zijn beantwoord, kunnen we de zoektocht naar de ideale flexwerker(s)  starten.

De perfecte match tussen flexwerker en opdrachtgever. Daar staan wij voor!

Kernwaarden

Humor

Humor geeft energie en creativiteit! Naast het serieus communiceren hoort een luchtig gesprek er ook bij.

No-nonsense…

Open en eerlijk communiceren, dat vinden wij belangrijk. Door onze no-nonsense werkwijze zeggen we waar het op staat.

Betrouwbaarheid!

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een hoge mate van betrouwbaarheid zorgt dus voor relaties waar we op kunnen bouwen. Met deze instelling werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers en flexwerkers.

Laatste nieuws

05-10-2021

Stadion Uitzenden Open Dagen – 14 & 16 oktober

Ga het gesprek aan met een intercedent(e), P&O medewerker of kantoormanager tijdens onze OPEN DAGEN 14 of 16 oktober! Vragen als “Een intercedent belt toch de hele dag?” of “Er bestaat toch geen opl ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past