Werk beleef je!

Intercedent(e) gezocht

Werk beleef je! Dat is ons motto.

Het werken bij een uitzendorganisatie vind jij bijzonder leuk, maar zorgt ook voor adrenaline in je lijf. Jij hebt een gezonde dosis lef en ambitie om te scoren. Als intercedent bij Stadion Uitzenden ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van je netwerk. Ondernemend, overtuigend en creatief. Je spreekt zowel opdrachtgevers en flexwerkers en zorgt ervoor dat je deze twee partijen op de juiste wijze bij elkaar brengt. Je maakt goede financiële afspraken en zorgt tegelijkertijd voor een optimale teamprestatie samen met jouw directe collega’s. Je krijgt energie uit het leggen van het eerste contact, maar ook van het creëren van commerciële kansen.

 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Als intercedent binnen Stadion Uitzenden ben je continu in contact met opdrachtgevers, flexwerkers en zeker ook met je collega’s. Zorg dat commerciële doelstellingen worden behaald en bouw aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en flexwerkers. Een intercedent van Stadion Uitzenden is een teamspeler met HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Verder beschik je over de volgende 5 eigenschappen:

1. Enthousiasme, ben jij een initiator vol creatieve ideeën en energie?
2. Zelfverzekerd, jij weet waar je voor staat!
3. Luisteren, jij begrijpt wat de opdrachtgever of kandidaat zoekt en weet dit te matchen met de juiste oplossing.
4. Kwaliteit, jij durft de lat hoog te leggen en streeft deze kwaliteit voortdurend na.
5. Niveau, je weet waar je over praat en gebruikt jouw kennis en kunde op de werkvloer.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Stadion Uitzenden werk je met een enthousiast, bevlogen en creatief team! Met een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden; maar absoluut ook zekerheid en continuïteit.

Ben jij die intercedent die op zoek is naar bovenstaande uitdagingen? Hou je van afwisseling en wil je samen met je team mooie prestaties leveren en successen vieren? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatiebrief naar hr@stadionuitzenden.com.

Laatste nieuws

11-12-2018

Baankansen voor mbo’ers gunstiger dan ooit!

Baankansen voor jongeren met een mbo-opleiding zijn gunstiger dan ooit, zo bleek afgelopen week uit de Basiscijfers Jeugd van het UWV. In de periode januari tot en met juni 2018 ontstonden er ruim 278.000 vacatures op mb ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past