Voorspel jij de winnaar van het EK 2024.

Dompel jezelf onder in de opwindende sfeer van het EK 2024 en laat zien dat jij de ultieme voetbalprofeet bent.

Ga jij de competitie aan?

Bij Stadion Uitzenden maken we niet alleen de juiste match, wij willen onze opdrachtgevers, flexmedewerkers en eigen personeel juist samenbrengen. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan deze EK 2024 competitie. Doe mee, voorspel mee en vier samen met ons het meest betoverende voetbalevenement van het jaar! Vergeet niet, niet alleen de teams op het veld maken geschiedenis, maar ook jij kunt een plekje in de troffeekast van Stadion Uitzenden verdienen door de beste voorspellingen te maken. Bereid je voor op een voetbalfeest als nooit tevoren!

Speel mee & win!

Of je nu een doorgewinterde voetbalkenner bent of gewoon je geluk wilt beproeven, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze Stadion EK poule. Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze socials en maak je klaar om jouw voorspellingsvaardigheden te laten schitteren.

Hieronder lees je hoe je mee kunt doen. Op naar die prijs!

Medewerkers Venlo bekijken

Hoe doe ik mee?

Download het speelschema

Download het speelschema en vul deze in! Dit kan door het speelschema uit te printen en handmatig in te vullen. Je kunt deze ook digitaal invullen met behulp van verschillende apps.

Speelschema EK 2024 downloaden

Voorspellen de uitslagen

Vul jouw voorspellingen in voor het complete speelschema van het EK 2024. Laat zien dat jij het scherpste voetbalinzicht hebt door de winnaars, doelpuntenmakers en verrassingen correct te voorspellen. Maar het wordt nog spannender – onze EK-poule is niet alleen voor de eer, maar ook voor geweldige beloningen!

Insturen maar!

Helemaal klaar met invullen? Scan jouw speelschema in of maak er een foto van en stuur deze door naar actie@stadionuitzenden.com. Na het insturen ontvang jij een bevestigings-mail. Zo weet je zeker dat je voorspellingen op de juiste manier zijn binnengekomen.

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden