Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Slagerij Kusters

Werken in de productie, logistiek of in een winkel? Dan ben je bij Slagerij Kusters aan het juiste adres!

Leer Slagerij Kusters kennen!

Slagerij Kusters is een waar begrip in Zuid-Limburg. De slagerij is gevestigd in Margraten. Al decennia lang een ambachtelijk familiebedrijf met een eigen slachthuis, worstmakerij en keuken. Centraal staat het Blanc Bleu Belge rundvlees.  Dit vlees komt van de eigen koeien die door Slagerij Kusters zelf geslacht zijn.

Slagerij Kusters houdt van ambacht en kwaliteit. Omdat ze alles in eigen beheer hebben hebben, kan de kwaliteit van het vlees behouden blijven, zoals dat vanaf de eerste dag is geweest.  Een diervriendelijke omgang en een bewuste, duurzame manier om met de leefomgeving om te gaan staan hoog in het vaandel.

Werkomgeving bekijken

Slagerij Kusters een fijne werkgever?

Wanneer je aan de slag gaat bij Slagerij Kusters zul je merken dat je geen nummer op de werkvloer bent. Je maakt deel uit van een team dat goed op elkaar ingespeeld is. Er hangt een informele werksfeer en na verloop zul je jouw collega’s niet alleen bij voornaam kennen.

Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan de slag met een uitgebreid portfolio aan werkzaamheden. Van spiezen tot orderpicken en van bestellingen bezorgen tot het helpen van klanten in de winkel.

Vacatures bekijken

Aan de slag bij Slagerij Kusters?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Orderpicker

Productiemedewerker

Medewerker Worstenmaker

Inpakmedewerker

Medewerker Slagerij

Winkelmedewerker

Chauffeur

Industrieel reiniger

Vakantiekracht inpakmedewerker

Vragen of solliciteren?

Zit de de baan die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de functies of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!