Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Bas Weijman nieuwe directeur Stadion Uitzenden

Door 12 oktober 2018december 7th, 2021Geen reactie's

Van een kleine organisatie tot een vooraanstaande uitzender van personeel in Limburg. Zo kun je de ontwikkeling van Stadion Uitzenden in de laatste jaren wel in het kort omschrijven. Hierbij past de benoeming van een nieuwe operationeel directeur uitstekend. Weijman is per 1 september jl. daarmee de opvolger van de oprichters en directie, gevormd door Ralph Schaepkens, Pascal Dassen en Haiko Salzmann.

Bas Weijman: “Ik kijk er enorm naar uit om, samen met de ruim dertig collega’s, Stadion Uitzenden verder te leiden in het realiseren van haar ambities. Stadion uitzenden staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van personeelsbemiddelingen en HR-advies. Vanuit deze overtuiging wil ik onze dienstverlening blijven verbeteren met een scherpe focus op de marktontwikkelingen”. In deze nieuwe rol is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken voor de personeelsbemiddelaar met vijf vestigingen verspreid over heel Limburg.

Sterke toegankelijke leider

Bas Weijman (31) is al ruim zeven jaar verbonden aan Stadion Uitzenden. Na het aansturen van individuele vestigingen, is hij sinds 2015 werkzaam als operationeel manager binnen de organisatie. Bas draagt het DNA van Stadion Uitzenden en heeft zijn sporen binnen de uitzendbranche verdiend. De afgelopen jaren heeft hij de ambities van de organisatie al feilloos in goede banen geleid. Dit is dan ook een van de redenen voor de huidige directie om de operationele verantwoordelijkheid aan hem over te dragen.

Ralph Schaepkens, eigenaar van Stadion Uitzenden, is verheugd over de nieuwe functiebenoeming van Bas Weijman. Samen met Pascal Dassen en Haiko Salzmann vinden wij Bas iemand die de snel veranderende arbeidsmarkt als geen ander kent en gewend is om over grenzen heen te kijken. Bas is een sterke toegankelijke leider die mensen aan zich weet te binden en kan inspireren tot vernieuwing. Wij zien dan ook vol vertrouwen de toekomst van Stadion Uitzenden tegemoet!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!