Ga naar hoofdinhoud

Afgelopen maand vond het jaarlijkse Stadion Gala plaats en het was werkelijk een feest om nooit te vergeten! Gehouden op de prachtige locatie van Kasteel Daelenbroeck in Roermond, bood het gala een perfecte combinatie van elegantie, culinair genot, gezelligheid en geweldige muziek. Het was een avond waarop hard werken werd beloond met een onvergetelijke viering, en waar we nu vol energie uit putten om van 2024 een nog succesvoller jaar te maken!

De historische ambiance van het kasteel zette meteen de toon voor een avond vol pracht en betovering. Na het aperitief werden alle collega’s uitgenodigd voor een voortreffelijk viergangendiner in de majestueuze Ridderzaal van het kasteel. Na het diner verplaatste het feest zich naar de sfeervolle Paviljoenzaal, waar een DJ en saxofonist de avond tot leven brachten. De dansvloer was al snel gevuld.

Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de samenhorigheid en de positieve energie die overal voelbaar was. Het Stadion Gala was niet alleen een viering van succes, maar ook een moment van dankbaarheid en waardering voor alle inspanningen die waren geleverd.

 

Nu, met de herinneringen aan het Stadion Gala nog vers in ons geheugen, kijken we vol enthousiasme uit naar wat de toekomst brengt. We zijn opgeladen en vol energie om van 2024 een nog succesvoller jaar te maken, en we zijn vastberaden om samen te werken en onze doelen te bereiken.

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!