Ga naar hoofdinhoud

De telefoon rinkelt, de printer is geïnstalleerd, het kantoor en de spreekkamers zijn ingericht en de koffie staat klaar! Waar? In Heerlen natuurlijk!

 

Stadion Uitzenden opende hier begin juli haar achtste vestiging, gelegen aan de Molenberglaan in Heerlen. Een mooie mijlpaal waar wij trots op zijn! Al sinds jaar en dag is Stadion Uitzenden actief in deze regio en om haar flexmedewerkers en relaties nóg beter van dienst te zijn, is het openen van een fysieke vestiging in deze regio een logische keuze. Naast de digitaliseringslag van de arbeidsmarkt wordt er bij Stadion Uitzenden veel waarde gehecht aan persoonlijk contact. De nieuwe locatie past om die reden precies in het plaatje: gelegen dicht tegen het centrum en in de directe nabijheid van bedrijvigheid. Vraag en aanbod komen daarmee letterlijk en figuurlijk samen, met één verbindende schakel: Stadion Uitzenden Heerlen!

Foto: Samantha Meijers (Kantoormanager)

Samantha Meijers zal als kantoormanager sturing geven aan deze gloednieuwe vestiging in Heerlen. Een kantoormanager met een rijke Stadion Uitzenden achtergrond. Samantha heeft Stadion DNA in haar genen zitten en dat merk je door haar werkwijze, daadkracht en enthousiasme. Samantha: “Al heel wat jaren maak ik deel uit van de Stadion Familie. Op onze locatie in Sittard ben ik 5,5 jaar geleden gestart als intercedente en heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot senior intercedente. Nu we een nieuwe vestiging in mijn ‘hometown’ Heerlen gaan openen, grijp ik de kans om als Kantoormanager Heerlen verder op de kaart te zetten met beide handen aan! Mijn doel is om successen te boeken voor zowel Stadion Uitzenden, de klant, als flexmedewerker. Trots en vól enthousiasme ga ik samen met mijn team aan de slag in een prachtig pand!”

Atlan Tijssen, regiomanager van Stadion Uitzenden, spreekt vol lof over de opening van deze nieuwe vestiging en Samantha als kantoormanager in het bijzonder. “Als regiomanager ben ik trots dat wij als Stadion Uitzenden in deze roerige tijd een nieuwe vestiging kunnen openen. Dit laat zien dat onze filosofie écht werkt. Persoonlijk contact staat bij ons boven digitalisering, dat noemen wij authentiek ondernemen. Dat in combinatie met de mindset en daadkracht van Samantha welke hier perfect op aansluiten, gaat gegarandeerd zorgen voor succes. Hier heb ik het volste vertrouwen in!”

Foto: Famke Lommen (Intercedente)

Samantha sluit af met wat Heerlen binnenkort kan verwachten! “Vanaf juli weet Heerlen dat Stadion Uitzenden een nieuwe vestiging geopend heeft! Samen met mijn team bijten wij ons vast in het verzorgen van de perfecte match tussen flexmedewerker en opdrachtgever door middel van persoonlijke gesprekken. Ons kantoor is er klaar voor. Laat het koffieapparaat maar overuren maken!

Ben jij in de regio Heerlen op zoek naar een nieuwe baan of werknemer(s)? Neem dan zeker contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Stadion Uitzenden, Werk beleef je!  

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!