Ga naar hoofdinhoud

Ons nieuw label

Stadion Uitzenden heeft begin september haar dienstverlening uitgebreid met een nieuw label: Stadion Professionals. Het bedrijf is ruim 15 jaar actief in de personeelsbemiddeling vanuit 8 kantoren in het werkgebied Limburg en Noord-Brabant. Het nieuwe label is exclusief gericht op het werven en selecteren van hoger opgeleiden profielen (MBO+/HBO/WO) ter ondersteuning van opdrachtgevers.

Foto: Mandy Bonfrere, Accountmanager Stadion Professionals

Focus

Veel opdrachtgevers zijn op zoek naar specialistische kennis welke nodig is voor uitdagende vraagstukken binnen hun organisaties. Deze gespecialiseerde profielen zijn in de huidige markt steeds lastiger te vinden. Een reden om Stadion Professionals in te schakelen. Bas Weijman: “Wij bemiddelen al jaren in deze profielen, maar door deze segmentatie ontstaat er meer ruimte om focus aan te brengen dan voorheen. Een mooie nieuwe stap om onze groeiambities kracht bij te zetten.”

Onze accountmanagers gaan, na een persoonlijk gesprek waarin de wensen en behoefte besproken worden, aan de slag met het werven en selecteren van de juiste kandidaat.

Een van onze accountmanagers is Mandy Bonfrère, zij stelt: “Naast de werving en selectie bieden wij ook ondersteuning bij het verzorgen en begeleiden van assessments, voeren van salarisonderhandelingen en het vormgeven & begeleiden van het onboardingsproces.” Afhankelijk van overeengekomen afspraken zal de geselecteerde kandidaat rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst treden of een (detacherings)overeenkomst ontvangen.

Weten wat Stadion Professionals nog meer voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Bel een van onze accountmanagers of stuur een mail!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!